Sälja guld i Eskilstuna | Guld365

Sälja guld i Eskilstuna

Vill du sälja guld i Eskilstuna? Söker du guldhandlare i Eskilstuna som ger bra priser på guld? Varför inte istället prova att sälja guld till Guld365? Vi köper guld från hela Sverige, men satsar nu i dagarna särskilt på Eskilstuna, välkommen!

Det finns inget smidigare och mer lönsamt sätt att sälja guld i Eskilstuna på än via Guld365. Beställ ett guldbrev direkt här på hemsidan, så är du halvvägs mot att omvandla ditt guld till pengar! Guld365 har många års erfarenhet av att köpa guld, inte bara från Eskilstuna, utan från hela Sverige. Vårt främsta mål är att erbjuda bra guldpriser, samt att våra kunder ska bli nöjda. Därav vår nöjd-kund-garanti! »

Här på vår lokalsida för dig som vill sälja guld och bor i Eskilstuna hittar du ett formulär. Fyll i uppgifterna och klicka på ”Fortsätt” så beställer du ett gratis så kallat guldbrev. Vi skickar därefter hem en försändelse till dig med ytterligare information om hur du som är Eskilstuna-bo kan sälja guld till ett mycket bra guldpris. Stoppa ditt guld, det kan vara vilket guld som helst, tandguld, guldtackor, guldsmycken eller guldmynt, i den medföljande säkerhetspåsen och förslut den sedan i det rekommenderade brevet. Lämna in till ditt närmaste postombud i Eskilstuna. Våra experter värderar sedan ditt guld och betalar ut pengarna inom 24 timmar! Svårare än så är det inte!

Här följer korta fakta om Eskilstuna som stad:

Eskilstuna ligger i Södermanland och här bor runt 60 000 invånare. Orten Eskilstuna hör till en av de platser i Sverige där det bor störst andel svenskfinnar. Det gör bland annat att en del av information på Eskilstuna kommuns hemsida är på finska. I oktober 2009 firade Eskilstuna 350 år som stad.

I Eskilstuna finns tio olika museer, bland annat Eskilstuna stadsmuseum, Eskilstuna konstmuseum, Sörmlandsgården och Faktorietmuseet. Särskilt konstmuseet har fått rykte om sig att vara bra, främst när det gäller konst, konsthantverk och design. Andra sevärdheter i staden är bland annat Gamla stan, där Köpmangatan är en gata med rötter i medeltiden. Här är det trånga gränder och tätt mellan husen, och du kan även besöka utedassmuseet som ligger i stadsdelen. Parken Zoo är ett annat populärt besöksmål, samt temaparken Vattenpalatset.

1998 utsågs Eskilstuna som Sveriges Popstad, vilket naturligtvis beror på det livliga musiklivet. Bland annat popbandet Kent kommer från staden, samt banden Yvonne och Pain of Salvation.

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer