Sälja guld brosch | Guld365

Sälja guld brosch

Att sälja guld brosch till Guld365 kan bli en mycket bra affär!

Sedan många år tillbaka har Guld365 köpt guld från kunder över hela Sverige. Vår verksamhet är seriös och sätter dig som kund i fokus. Vi vill att du blir nöjd när du väljer att sälja guld brosch till oss, varför vi givetvis använder oss av en nöjd-kund-garanti. Har du frågor om hur man gör för att sälja guld brosch till Guld365? Tveka aldrig att kontakta vår trevliga kundtjänst, som gärna hjälper till med funderingar kring hur man säljer guld brosch till Guld365. »

Det första du behöver göra för att sälja guld brosch till Guld365 är att beställa ett kostnadsfritt Guldbrev. Guldbrev är en mycket smidig tjänst som vi använder oss av när vi köper guld broscher och annat guld. Ett Guldbrev beställs genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att skicka ett sms till 72777 med texten ”Guld” mellanslag ”ditt personnummer”. Ett guldbrev är det absolut smidigaste sättet att sälja guld brosch på idag, då du knappt behöver lämna hemmet. I det guldbrev som skickas hem till dig finns ett köpavtal, en säkerhetspåse och ett rekommenderat brev. Den guld brosch som du vill sälja försluter du i säkerhetspåsen och stoppar sedan ner denna samt det signerade avtalet i det rekommenderade brevet. Lämna in till närmsta postombud.

När du väljer att sälja guld brosch till Guld365 kan du också vara säker på att göra en trygg affär. Vi vill att din guld brosch inte hamnar på andrahandsmarknaden, samt att vi har tillstånd från Polisen att köpa guld. Att sälja guld brosch till Guld365 är det samma som en trygg affär – vi sätter dig som kund i fokus.

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer