Sälja dentalguld | Guld365

Sälja dentalguld

Har du dentalguld som du inte har någon användning för? Med dentalguld avses tandguld, det vill säga gamla guldlagningar som inte längre sitter i munnen. Varför inte sälja ditt dentalguld, och omvandla guldet till pengar istället att köpa nödvändiga saker för?

Genom att sälja dentalguld till Guld365 kan du vara säker på att göra en trygg affär. Vi har många års erfarenhet av att köpa upp gammalt dentalguld och använder oss naturligtvis av experter när vi värderar ditt dentalguld

Vi vet hur viktigt det är för en kund att känna sig trygg, inte minst när det handlar om så värdefulla ting som guld. Vi vet också att många föredrar en bekväm affär när de ska sälja dentalguld. Att uppsöka en traditionell guldhandlare kan både känns krångligt och tidskrävande. När du väljer att sälja dentalguld till Guld365 kan du istället sköta större delen av affären vid datorn.

Om du vill sälja dentalguld till oss beställer du nämligen ett så kallat Guldbrev, som är den tjänst som vi använder oss av i våra affärer. På posten kommer du då att få en försändelse, som bland annat innehåller ett köpeavtal med ytterligare information om hur man gör för att sälja dentalguld, samt en säkerhetspåse. Det dentalguld som du vill sälja försluter du i säkerhetspåsen och skickar denna som rekommenderat brev. Vi försäkrar alltså alla försändelser, då att du aldrig behöver vara orolig för ditt dentalguld när du väljer att sälja det till oss.

Genom att sälja dentalguld till Guld365 kan du omvandla ditt gamla guld till nya pengar! Guld365 har sitt huvudkontor i Stockholm och finansieras av privata, svenska finansiärer. Vår kundtjänst har generösa öppettider och du är välkommen att kontakta oss vid frågor och funderingar kring att sälja dentalguld till oss. Välkommen att sälja dentalguld till Guld365 – din guldhandlare online!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer