Sälja begagnat guld | Guld365

Sälja begagnat guld

Beställ ett Guldpaket för att sälja begagnat guld på ett smidigt och snabbt sätt! Guld365 lovar dig dessutom ett högt guldpris när du väljer att sälja begagnat guld till oss, välkommen!

Tjänsten Guldpaket innebär ett modernt och enkelt sätt att sälja begagnat guld på. Du slipper uppsöka traditionella guldhandlare, passa in öppettider, återvända till butiken när värderingen är gjort och så vidare. »

Istället kan du sälja begagnat guld nästan utan att lämna hemmet, tala om att vara effektiv! Beställ ett Guldpaket genom att fylla i formuläret här på vår hemsida eller genom att skicka ett enkelt sms till 72777 med texten ”guld” följt av mellanslag och sedan ”ditt personnummer”. Vi skickar då hem ett så kallat Guldpaket till dig, som ska hjälpa dig att sälja begagnat guld på det smidigaste sättet. Ett guldpaket innehåller ett köpavtal med villkor och detaljer för hur du gör för att sälja begagnat guld till oss, ett rekommenderat brev samt en säkerhetspåse. Vi rekommenderar att du läser igenom köpavtalet noggrant, så att du är fullständigt klar över våra och dina åtaganden. Vill du sälja begagnat guld till oss signerar du avtalet och lägger det i det rekommenderade brevet. Förslut ditt begagnade guld i säkerhetspåsen och stoppa så även detta i brevet. Lämna in försändelsen till ditt postombud – färdigt!

Nu har du gjort din del i processen att sälja begagnat guld till Guld365. Vår uppgift är så att värdera ditt begagnade guld, samt meddela dig om priset som du kan sälja begagnat guld till Guld365 för. När du väljer att sälja begagnat guld till Guld365 kan du vara säker på att få ett högt guldpris, tack vare vår prisgaranti. Hittar du en guldhandlare att sälja begagnat guld till för ett högre pris betalar vi mellanskillnaden. Guld365 – ett mycket bra alternativ när du vill sälja begagnat guld!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer