Pantbank

Är du på jakt efter att sälja ditt guld till en guldhandlare eller en pantbank? Då har du kommit rätt! Vi har betydligt lägre kostnader än pantbanken och kan därför erbjuda ett mycket bra guldpris.

Vi betalar ut ett högt pris för det guld du vill sälja. Nu när guldpriserna har haft en väldigt bra prisutveckling den senaste tiden rekommenderar vi dig att sälja guld!

Vi på Guld 365 har en liknande affärsverksamhet som en pantbank, men det är samtidigt stora skillnader mellan en pantbank och Guld 365. Guld 365 belånar inte smycken tillskillnad från en pantbank, istället så köper vi ditt guld direkt. En pantbank gör istället så att de belånar ditt guld till ett mycket lågt pris, och om du sedan inte kan köpa tillbaka ditt guld efter ca: 30 dagar så äger pantbanken ditt guld och säljer det vidare eller smälter ner det och säljer ut det till marknadspriset för guld. Du gör en stor förlustaffär medan pantbanken gör en stor vinst. »

Vår affärsmodell bygger istället på att du som kund skall få så mycket som möjligt betalt för ditt guld och istället för att gå till en pantbank och belåna ditt guld så köper vi det direkt. Vi köper så pass stora kvantiteter guld så vi kan hålla ett väldigt högt pris för ditt guld. Till skillnad från en pantbank behöver vi inte dyra och lyxiga butiker för att locka våra kunder utan lockar istället kunder med att betala bra för det guld du som kund vill sälja!

Sälj ditt guld till oss redan idag och gör en bra affär!