Om Guld365 | Guld365

Om Guld365

 

Välkommen till Guld365.se!

 

 

Ibland kan livet vara enkelt.

Guld365.se köper guld av privatpersoner via internet, det gör att vi allt som oftast kan erbjuda högre priser än vanliga guldsmedsbutiker ute i landet. Tack vare att vi köper allt guld via internet slipper vi höga lokalhyror för lager och butiker utspridda över hela landet. Dessutom har vi en effektiv personalsammansättning och stordriftsfördelar. Allt detta tillsammans gör att vi kan hålla ner kostnaderna, vilket i sin tur leder till att vi kan erbjuda högre priser till dig som kund. Ibland är det inte svårare än så.

 

Vi betalar alltid så fort som möjligt. Vi värderar guldet samma dag som det kommer till oss och sedan betalar vi ut pengarna till dig inom 24 timmar. Det kostar inget att sälja sitt guld till oss. Guldbrevet som innehåller allt du behöver för att sälja ditt guld är självklart helt gratis. 

Om du av någon anledning skulle ångra dig får du givetvis ditt guld i retur till en kostnad på 199 SEK, men du måste meddela detta till oss inom 5 dagar.

 

Vi är specialiserade på att köpa guld via nätet, inget annat – det tror vi gör oss bättre!

Vi har genom åren tagit hand om över 39 000 nöjda kunder, något som vi känner oss väldigt stolta över. Numera kommer nästan hälften av våra nya kunder på rekommendation från tidigare kunder, det gör oss självfallet extra glada och ger oss ett kvitto på att vi gör ett bra jobb. Det är också alla vår nöjda kunder som gör att vi kan erbjuda så bra betalt, för ju fler som säljer via oss desto effektivare kan vi göra vår organisation och utnyttja stordriftsfördelarna. Välkommen till en bra affär!

 

Allt fler konsumenter upptäcker hur enkelt och bekvämt det är med e-handel.

 

Det går bra att beställa ett Guldbrev när som helst under dygnet och nu har vi valt att ha extra långa öppettider hos vår kundtjänst varje vardag 09.00-17.00. Du kan enkelt nå oss när det passar dig på mail eller telefon.

 

Hör gärna av dig till oss! Vi är alltid intresserade av dina synpunkter, idéer eller förslag på förbättringar. Tveka inte heller att kontakta oss för frågor eller mer information. Vi lovar att vi ska göra vårt bästa för att du ska skall bli nöjd hos oss.

Är du kund sedan tidigare och vill rekommendera andra till www.guld365.se  blir vi så klart mycket stolta. Ett stort tack på förhand!

 

Varma hälsningar  från

Guld365.se

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer