Guldpunkten | Guld365

Guldpunkten

Här hittar du själva guldpunkten i vår verksamhet Guld365. Guldpunkten gör det möjligt för dig att sälja guld till bra marknadspriser, oavsett om det är guldsmycken, guldtackor, guldpengar, tandguld eller skrotguld.

När du använder dig av guldpunkten här på sidan ansöker du enkelt om ett gratis så kallat guldbrev. När vi på Guld365 tagit emot din ansökan skickar vi omedelbart ut ett Guldbrev till dig via post.»

I försändelsen hittar du bland annat ett köpeavtal som du kan läsa igenom i lugn och ro, en säkerhetspåse som du försluter ditt guld i, samt ett rekommenderat brev som du lägger både säkerhetspåse och det signerade avtalet i. Lämna in brevet hos närmaste postombud – färdigt!

När du säljer guld till Guld365 kan du vara säker på att hela köpeprocessen behandlas mycket professionellt. Du kommer till exempel aldrig att återfinna ditt guld på någon andrahandsmarknad. Vi har tillåtelse av Polismyndigheten att bedriva vår verksamhet, vilket gör att du kan vara säker på att allt går rätt till. Här i vår sektion guldpunkten hittar du en mängd information och vill du ha ytterligare detaljer läser du under Villkor längst ned på sidan.

Alla förslag om vad som ska läggas upp här i vår nya sektion guldpunkten mottages med tacksamhet, du når oss både via mail och telefon. Kontaktuppgifter hittar du under fliken Kontakta oss. Vår kundservice svarar naturligtvis på alla frågor, inte bara om sektionen Guldpunkten, utan om allt som har med Guld365 att göra.

Sälj ditt guld till Guld365 – du hittar mängder av information på vår sida och inte bara här i sektionen guldpunkten! Välkommen!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer