Guldarmband | Guld365

Guldarmband

Att sälja guld armband är enkelt, hos Guld 365 kan du sälja guldarmband av alla olika slag. Vi köper ditt gamla guldarmband, skadade guldarmband, begagnat guldarmband, missfärgade guldarmband.

Allt du behöver göra för att sälja guldarmband till oss är att ansöka om ett Guldbrev här på hemsidan. Du fyller i ansökan här bredvid och vi skickar sedan ut ett Guldbrev till dig. »

Detta guldbrev innehåller en säkerhetspåse i vilken du stoppar ditt guldarmband. Gulbrevet innehåller även ett avtal, signera detta avtal och skicka det tillsammans med ditt guldarmband i det medföljande rekommenderade brevet till oss.

När du skall sälja ett guldarmband till oss så kan du känna dig säker under hela processen. Ditt guldarmband är försäkrat under hela resan. När vi tar emot ditt guldarmband så värderar vi detta, därefter betalar vi ut pengar till dig direkt.

Det går snabbt att sälja guldarmband till oss, vi betalar ut pengar till dig inom loppet av 24 timmar från det att vi värderat ditt guldarmband! Vi tycker inte att det skall behöva ta längre tid än så för att sälja guldarmband!

Du får bra betalt för ditt guldarmband! När marknadspriset för guld stiger ger vi ett bättre guldpris till våra kunder.

Sälj ditt guld armband till oss idag och gör en bra affär!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer