Guld ringar | Guld365

Guld ringar

Vitt guld, rött guld, gult guld – oavsett vilken typ av guld ringar som du har kan Guld365 köpa dem till ett bra pris. Varför låta dina guld ringar ligga oanvända, när du kan förvandla dem till pengar att köpa andra smycken för? Välkommen till Guld365, din guldhandlare online!

 

Guld365 köper dagligen guld ringar och andra guldsmycken från hela Sverige. I jämförelse med din lokala guldhandlare har vi därför en enorm kundkrets, vilket hjälper oss att hålla så pass högt pris för guld ringar och annat guld. Vi har dessutom kapat alla onödiga mellanhänder, något som naturligtvis också är bidragande till de höga guldpriserna. När du säljer guld ringar till Guld365 vill vi att du ska känna dig nöjd, varför vår nöjd-kund-garanti finns. »

Vår tjänst som används för att sälja guld ringar kallas för Guldbrevet och är mycket smidigt. Det enda du behöver göra är att beställa ett Guldbrev genom att fylla i formuläret här på hemsidan. I försändelsen vi skickar hem till dig hittar du inte bara mer information om hur det går till att sälja guld ringar till Guld365, utan också en säkerhetspåse samt ett rekommenderat brev. När du skickar guld ringar och annat guld i rekommenderat brev är dina smycken försäkrade i samarbete med posten, så att du ska känna dig säker på att dina guld ringar verkligen kommer fram till oss. Säkerhetspåsen med dina guld ringar lämnar du in hos närmaste postombud. Vi värderar sedan dina guld ringar och meddelar dig om värdet. Tackar du ja till att sälja dina guld ringar till Guld365 får du en utbetalningsavi hemskickad inom 24 timmar efter värdering. Tackar du nej skickar vi tillbaka dina guld ringar utan frågor.

Kom ihåg att Guld365 har prisgaranti på guld ringar och övrigt guld!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer