Brosch | Guld365

Brosch

Har du en sliten och gammal brosch i guld som du inte använder och som inte har något personligt värde för dig? Sälj din brosch till Guld365, vi har bra priser, samt en trygg och snabb handel.

Att sälja en brosch till Guld365 är mycket enkelt. För att sälja din brosch behöver du nämligen bara beställa ett så kallat Guldbrev från oss. Detta gör du via formuläret här på sidan eller genom att skicka ett SMS. I försändelsen som du får hem i brevlådan hittar du därefter ytterligare information om hur du säljer en brosch till Guld365, samt en försäkrad säkerhetspåse i vilken du skickar din brosch till oss. »

en lämnar du in till närmaste lokala postombud och så är din brosch på säker väg till en värdering. Våra värderare väger sedan din brosch, kontrollerar äktheten och meddelar sedan dig om priset. Vi kan erbjuda prisgaranti på guld, vilket betyder att vi betalar mellanskillnaden om du mot förmodan skulle hitta en guldhandlare med § priser.

Tveka inte – sälj din brosch och andra guldsmycken redan idag! Om du tackar ja till det pris vi ger för din brosch av guld, har du pengarna på en utbetalningsavi inom 24 timmar efter att vi värderat guldet. Väljer du att avböja skickar vi utan frågor tillbaka din brosch. Vårt mål är att du som kund ska bli nöjd med affären!

Att sälja din brosch till Guld365 genom tjänsten Guldbrev är en smidig affär. Guldbrevet, försäkringen av säkerhetspåsen och postgången är kostnader som vi står för. Välkommen att beställa ett Guldbrev redan idag, vi kan ge dig ett bra pris på din brosch och snabb utbetalning.

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer