Aktuellt guldpris | Guld365

Aktuellt guldpris

Välkommen till Guld365 – här hittar du aktuellt guldpris, samt möjlighet att sälja ditt guld på ett snabbt, säkert och enkelt sätt!

Aktuellt Kampanjpris:

24k 
20k 
18k 
14k
280 kr / gram
215 kr / gram
190 kr / gram
150 kr / gram

 

Är du på jakt efter aktuellt guldpris? Vårt pris på guld styrs av läget på världsmarknaden, varför aktuellt guldpris kan förändras över bara ett par dagar.

På Guld365 finns information om aktuellt guldpris och chans att få bra betalt för guldet. Vi ser till att vara uppdaterade och kan därför tillhandahålla ett aktuellt guldpris och en prisgaranti. Hittar du ett bättre guldpris hos en annan guldhandlare betalar vi mellanskillnaden. Vi kan också erbjuda en mycket smidig och trygg tjänst för att sälja guldtill ett aktuellt guldpris – nämligen Guldbrevet. Beställ Guldbrevet direkt här på sidan. I försändelsen som skickas hem till dig per post hittar du ytterligare information, samt en praktisk säkerhetspåse som du använder för att skicka in ditt guld till oss. Säkerhetspåsen är försäkrad i samarbete med både Posten och Polisen. Det betyder att ditt guld är i tryggt förvar hela vägen fram till oss.

Vi värderar därefter ditt guld med hänsyn till aktuellt guldpris och meddelar dig vilket pris vi kan ge dig. Tackar du ja till aktuellt guldpris kan vi inom 24 timmar efter att guldet har värderats skicka ut en utbetalningsavi. Avböjer du aktuellt guldpris sänder vi tillbaka ditt guld utan att ställa några onödiga frågor.

Vi följer aktuellt guldpris och och kan därför erbjuda ett bra guldpris till våra kunder!

Ta reda på aktuellt guldpris och sälj ditt guld till ett bra pris! – Beställ Guldbrevet redan idag!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer